Explicație – când punem predica de duminică pe site?

February11

În ultima vreme am primit mai multe mesaje de la persoane mai mult sau mai puțin revoltate de faptul că predica de duminică nu a apărut pe site a doua zi. Prin această postare am dori să facem câteva clarificări.

În mod normal, luni dupămasa puteți găsi pe site-ul nostru înregistrarea audio/video a mesajului predicat în duminica anterioară, în biserica Iris. Cu toate acestea, sunt situații în care din motive tehnice nu reușim să fim așa de prompți și pot apărea întârzieri chiar și de câteva zile. Pregătirea fișierelor audio și video preusune multe ore de muncă și este făcută de voluntari, în timpul lor liber. Prin urmare, dacă vor fi întârzieri, vă rugăm să ne înțelegeți.

Pentru cei care vor să aibă acces rapid la aceste informații, există încă o variantă. La pagina http://bisericairis.ro/live-2/ puteți viziona programele de la Iris atât live cât și în reluare, dacă mergeți la playerul livestream, la secțiunea “on demand”. Menționăm că pe bisericairis.ro găsiți programele întregi, în formă “brută”, needitată.

Ne bucurăm că aceste resurse vă sunt de folos și vă mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Echipa IB

You must be logged in to post a comment.